8 τυχαία αγαπημένα πράγματα - #eLifeBlogChallenge

Μέσα από αυτή την ανάρτηση θα μάθεις τα 8 αγαπημένα μου πράγματα για αυτό το διάστημα, συνεχίζοντας έτσι το #eLifeBlogChallenge.

8 τυχαία αγαπημένα πράγματα - #eLifeBlogChallenge


Θα ξεκινήσω με κάποια προϊόντα ομορφιάς και μετά θα σου παρουσιάσω κάποια τα οποία δεν συνδέονται και τόσο μεταξύ τους, όμως τα αγαπώ


Beauty Favorites



Για την τόνωση της αυτοπεποίθησης 

Dust & Cream Άρωμα #741 You

Με την έναρξη της άνοιξης ήθελα να ανανεωθώ με μια φρέσκια και αναζωογονητική μυρωδιά και την βρήκα στο άρωμα τύπου Emporio Armani Because It's You, από Dust & Cream. Έχω αναφερθεί και σε προηγουμένη ανάρτηση για την αδυναμία μου στα αρώματα  Dust & Cream, μπορείς να την διαβάσεις εδώ.




Η αντικατάσταση στο καθημερινό μέικαπ 

Garnier BB Cream για Μικτή/Λιπαρή Επιδερμίδα #Light

Μπορώ να πω ότι την αγαπώ επειδή προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα και μια ελαφριά κάλυψη, όλη μέρα. Διατηρεί το πρόσωπο χωρίς γυαλάδες και επιπλέον προστατεύει από τον ήλιο, αφού έχει  δείκτη SPF 20.




Χαλάρωση

Dove Αφρόλουτρο Anti-Stress Micellar Water 

Απαλό αφρόλουτρο που σε τονώνει, καθώς περιέχει τεχνολογία micellaire που απομακρύνει τους περιβαλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες από την επιδερμίδα. Έχει υπέροχο άρωμα που σε βοηθάει να απολαύσεις το καθημερινό σου ντους.




Για την περιποίηση των μαλλιών μου

Elvive Extraordinary Oil Μάσκα Θρέψης Coconut Oil

Η χρήση της αποτελεί μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια, αφού βοηθάει τα μαλλιά μου να είναι απαλά και λαμπερά. Πρόκειται για μια μάσκα μαλλιών με εκλεκτό έλαιο καρύδας, η οποία θρέφει σε βάθος χωρίς να  βαραίνει τα μαλλιά. Έχω γράψει μια ανάρτηση για την Elite Extraordinary Oil Μάσκα Θρέψης Coconut Oil, με τα χαρακτηριστικά της και τους εναλλακτικούς τρόπους που την χρησιμοποιώ εγώ καθημερινά, θα την βρεις εδώ.




Xiaomi Redmi Note 8 Pro #Μπλε



Το κινητό μου 

Xiaomi Redmi Note 8 Pro #Μπλε

Δεν γίνεται να μην το αγαπώ, προσπάθησα πολύ μέχρι να το αποκτήσω για την πολυπόθητη κάμερα 64MP. Λάτρεψα το εκτυφλωτικό και εντυπωσιακό μπλε χρώμα που διαθέτει. Φυσικά οι λειτουργίες του είναι μοναδικές και η μπαταριά του έχει απίστευτη διάρκεια.




My Gusto Crunchy Berry Fruits



Γεύση και ενέργεια 

My Gusto Crunchy Berry Fruits

Μόλις τα είδα ενθουσιάστηκα, επειδή περιέχουν σοκολάτα και φρούτα μαζί, είναι ένας συνδυασμός που δεν έβρισκα αλλού. Συγκεκριμένα έχει βρώμη, πλούσιες σταγόνες μαύρης σοκολάτας και κομμάτια αποξηραμένων φρούτων απο κράνμπερι, μύρτιλων, γκότζι μπέρι και μαύρης σταφίδας.  Και από γεύση είναι τέλεια!




Admiral Αθλητικά Παπούτσια Kirin #Μαύρο



Με άνεση και στιλ

Admiral Αθλητικά Παπούτσια Kirin #Μαύρο

Αποτελούν τα μοναδικά παπούτσια που δεν με τραυμάτισαν στα πόδια, αλλά αντιθέτως προσφέρουν άνεση. Διατηρούν τα πόδια ξεκούραστα εξαιτίας του πάτου που είναι με Memory Foam το οποίο παίρνει το σχήμα του πέλματος, προσφέρει απορρόφηση των κραδασμών μειώνοντας έτσι την καταπόνηση και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και σταθερότητα.




Fiat Punto #Ασημί



Το αυτοκίνητο μου 

Fiat Punto #Ασημί

Το αυτοκίνητο μου σίγουρα ανήκει στα αγαπημένα μου πράγματα. Είναι η συντροφιά μου, που μαζί διανύουμε καθημερινά αρκετά χιλιόμετρα. Και με βοηθάει να βελτιώνομαι συνεχώς στην οδήγηση και να ξεπερνώ τους φόβους μου. Αν και ξεκίνησα αρκετά φοβισμένη, μπορώ να πω ότι τώρα έχω απομακρύνει κάθε φόβο και απλά απολαμβάνω την οδήγηση.





Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για αυτό το διάστημα!



Μπορείς και σήμερα να ξεκινήσεις το #eLifeBlogChallenge των 4  αναρτήσεων!

Μην ξεχάσεις να αφήσεις το link της ανάρτησης σου με σχόλιο.


Μάθε περισσότερα για το challenge του blog εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.