Maybelline Super Stay Matte Ink Lipstick: Ιδανική επιλογή και με την προστατευτική μάσκα!

Αν και για σένα το κραγιόν είναι κάτι που δεν αποχωρίζεσαι ακόμα και όταν φοράς προστατευτική μάσκα, σου έχω την λύση: Maybelline Super Stay Matte Ink Lipstick για χρώμα που διαρκεί!

Maybelline Super Stay Matte Ink Lipstick: Ιδανική επιλογή και με την προστατευτική μάσκα!


Το είχα δει εδώ και καιρό να το επαινούν κορυφαίες beauty bloggers, έτσι έφτασε η στιγμή να το δοκιμάσω κι εγώ και ενθουσιάστηκα.

Η συσκευασία μου αρέσει, αν και δεν είναι διαφανή για να ελέγχεις πότε θα σου τελειώσει, ωστόσο έχει χρώμα και μόνο που το βλέπεις σου φτιάχνει απευθείας την διάθεση.

Προσφέρει ματ αποτέλεσμα χωρίς να ξηραίνει τα χείλη και διαρκεί για πολλές ώρες, μέχρι να αποφασίσεις εσύ να το αφαιρέσεις, με ένα υγρό ντεμακιγιάζ.

Είναι σε υγρή μορφή κραγιόν, όπου διαθέτει ένα μοναδικό πινέλο με σχήμα βέλους, που καθιστά εύκολη την εφαρμογή του, χωρίς κίνδυνο να ξεφύγεις έκτος των χειλιών.

Διατίθεται σε πολλές υπέροχες αποχρώσεις, προσωπικά θέλω να τις αποκτήσω όλες, για αρχή όμως έχω τις παρακάτω.


Η συλλογή μου ξεκίνησε με την προσθήκη 150 Pathfinder που πραγματικά εντυπωσιάστηκα, από το χρώμα και από το αποτέλεσμα. Είναι ένα έντονο σκούρο ροζ, αποτελεί ιδανική επιλογή αν θέλεις να αποφύγεις το κόκκινο.

Maybelline Super Stay Matte Ink Lipstick 150 Pathfinder


Στην συνέχεια πρόσθεσα ένα καλοκαιρινό χρώμα, κατά την γνώμη μου, το 25  Heroine σε έντονο κόκκινο-πορτοκαλί. Δεν μπορεί να μην σου φτιάξει η διάθεση όταν το φοράς.

Maybelline Super Stay Matte Ink Lipstick 25  Heroine


Τελευταία προσθήκη και λίγο πιο φθινοπωρινή απόχρωση είναι το 340 Exhilarator, είναι μια καταπληκτική απόχρωση κόκκινο-μπορντό και πολύ αγαπημένη μου, αφού λατρεύω τα κόκκινα κραγιόν.

Maybelline Super Stay Matte Ink Lipstick 340 Exhilarator


Συμπέρασμα, αν αναζητάς ένα κραγιόν που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, τότε πρέπει να επιλέξεις κάποια από τις αποχρώσεις του κραγιόν Maybelline Super Stay Matte Ink.

 

Εσύ έχεις δοκιμάσει το κραγιόν Maybelline Super Stay Matte Ink;

Ποια είναι η αγαπημένη σου απόχρωση;






LET'S CONNECT

4 σχόλια:

  1. Τέλεια τα χρώματα που έχεις διαλέξει! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά νομίζω ότι θα προτιμούσα αυτές που έχεις κι εσύ στο ποστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Ελευθερία μου. Έχω αγοράσει κι εγώ ένα, σε φούξια απόχρωση. Είναι άνετο εφόσον το φοράς και ξενοιάζεις όταν είσαι έξω, τρως με άνεση και δε χρειάζεται να το ανανεώσεις. Ωστόσο είναι υπερβολικά δύσκολο να το αφαιρέσω ό,τι καλλυντικά ντεμακιγιάζ κι αν έχω δοκιμάσει, από υγρό τζελ, μέχρι μαντιλάκια, λοσιόν, κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ο προβληματισμός μου είναι, για να έχει τόση διάρκεια και να είναι τόσο δύσκολο να αφαιρεθεί, φαντάσου τι χημικά περιέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε εμένα με το Garnier Micellar Water Ντεμακιγιάζ Hyaluronic Aloe αφαιρείται αμέσως, δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει.

      Διαγραφή

Από το Blogger.