15 beauty tips που πρέπει να δοκιμάσεις

Η αλήθεια είναι ότι κάποια μικρά tips μας βοηθούν να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και ίσως με λιγότερο κόστος.

Έτσι μοιράζομαι μαζί σου κάποια beauty tips που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου και σου προτείνω να τα δοκιμάσεις και εσύ.

15 beauty tips που πρέπει να δοκιμάσεις


15  beauty tips που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη και θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα!



1. 
Φτιάξε πίλινγκ προσώπου στη στιγμή, με δυο υλικά: λάδι και ζάχαρη. Θα χαρίσει λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.



2. 
Μέτα την αποτρίχωση, αντί για κάποια lotion χρησιμοποίησε ελαιόλαδο, θα ενυδατώσει την επιδερμίδα και δεν θα προκαλέσει ερεθισμούς.




3. 
Για να αφαιρέσεις το βερνίκι από τις παρανυχίδες εύκολα, τοποθέτησε πριν βάψεις τα νύχια σου λίγη βαζελίνη.



4. 
Αραιώνοντας το σαμπουάν με νερό, δίνει πιο λαμπερά μαλλιά.



5. 
Το χαμομήλι είναι το υγιεινό θεραπευτικό για την υγεία του οργανισμού πίνοντας το, όμως είναι αποτελεσματικό και στις μολύνσεις αν κάνεις πλύσεις με το βρασμένο χαμομήλι στην περιοχή που έχει ερεθιστεί. 



6. 
Βάλε το κραγιόν και στην συνέχεια ταμπονάρισε με την πούδρα από πάνω και μετά ξανάβαλε το κραγιόν, έτσι θα επιτύχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα.



7. 
Αν έχεις βαρεθεί να σκίζεις το καλτσόν, όταν πας να το βάλεις και να πανικοβάλλεσαι ψάχνοντας καινούργιο, χρησιμοποίησε μάλλινα γάντια για να το φορέσεις



8. 
Χρησιμοποίησε την μάσκα μαλλιών για το ξύρισμα των ποδιών, επειδή μειώνει τα κοψίματα και αφήνει πολύ απαλή την περιοχή μετά, επιπλέον καθυστερεί την εμφάνιση των τριχών. Αλλά και για βελούδινες φτέρνες, αφού απλώσεις την μάσκα μαλλιών τρίψε  με την ελαφρόπετρα.



9. 
Αν σου έχει τελειώσει το eyeliner μπορείς να πάρεις με ένα πινελάκι λίγο από την μασκαρά σου και να δημιουργήσεις την γραμμή eyeliner που επιθυμείς για το μακιγιάζ σου.



10. 
Για ενυδάτωση και κάλυψη στο καθημερινό μακιγιάζ, ανέμειξε στην ποσότητα από την bb cream που θα φορέσεις, μια σταγόνα από το foundation.


11. 
Για να σταματήσει ο πόντος που έφυγε στο καλτσόν, βαλέ γύρω από τον πόντο βερνίκι νυχιών, έτσι δεν θα προχωρήσει, ώστε να χαλάσει ολόκληρο το καλτσόν.



12. 
Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι τα βαμμένα νύχια στεγνώνουν γρήγορα αν τα αφήσεις κάτω από μια βρύση που τρέχει κρύο νερό. Με την προϋπόθεση να μην είναι ακόμα ρευστό το βερνίκι στα νύχια.



13. 
Χρησιμοποίησε ελαιόλαδο για μαλλιά με πιτυρίδα ή ξηροδερμία, αφού απλώσεις κατά το μήκος των μαλλιών άφησε να δράσει τουλάχιστον μια ώρα, μετά μπορείς να λουστείς.



14. 
Για να κρατηθεί μια ευχάριστη μυρωδιά σε ένα δωμάτιο για πολλές ώρες, ψέκασε τις κουρτίνες, έτσι μπαίνοντας ο αέρας από το παράθυρο θα γεμίζει με άρωμα σε ολόκληρο το χώρο και επιπλέον έχει διάρκεια αφού υπάρχει πάνω σε ύφασμα. Για το υπνοδωμάτιο σου είναι προτιμότερο να επιλέξεις άρωμα λεβάντας για χαλάρωση.


15. 
Κλείσε το κινητό σου και κάθε είδους συσκευή που εκπέμπει ακτινοβολία πριν κοιμηθείς για να έχεις έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο, έτσι το πρωί σηκωθείς με καλύτερη διάθεση.



15 beauty tips που πρέπει να δοκιμάσεις


Χρησιμοποιείς ήδη κάποιο από τα παραπάνω;

Γράψε μου το δικό σου αγαπημένο beauty tip!

4 σχόλια:

  1. Πολλά από αυτά ήταν ήδη πολύ γνωστά προς εμένα. Αλλά έδωσες και άλλες ωραίες ιδέες που σίγουρα εγώ θα δοκιμάσω κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δοκιμάσεις κάποιο, γράψε τις εντυπώσεις σου.
      Καλά να περνάς!

      Διαγραφή

Από το Blogger.