5 δημιουργικά apps που πρέπει να έχεις στο κινητό σου

Για σένα που βρίσκεσαι συνεχώς στο δρόμο και θέλεις να σημειώσεις κάτι ή να επεξεργαστείς μια φωτογραφία, το κινητό είναι ο καλύτερος σου φίλος.

5 δημιουργικά apps που πρέπει να έχεις στο κινητό σου


Αφού πλέον κάθε κινητό έχει εμπλουτιστεί με πολλές δυνατότητες, για αυτό παρακάτω θα βρεις κάποιες εφαρμογές που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις δωρεάν και να υλοποιήσεις καθετί που θέλεις να δημιουργήσεις.


Google Keep


Google Keep

Επειδή η έμπνευση έρχεται οπουδήποτε, πρέπει να έχεις πάντοτε κάτι μαζί σου, ώστε να μπορείς να σημειώσεις την ιδέα σου. Σίγουρα ο παραδοσιακός τρόπος με χαρτί και μολύβι, σε αφήνει να αποτυπώσεις καλύτερα τις σκέψεις σου. Ωστόσο θα βρεις εξαιρετικά χρήσιμο τις σημειώσεις απο το Google Keep, μια εφαρμογή που κατεβαίνει δωρεάν στο κινητό σου και μπορείς να γράψεις όσα σκέφτεσαι

Έτσι χωρίς να ψάχνεις το κλασσικό σημειωματάριο, με ευκολία θα καταγραφείς τις σκεψεις σου, αφού το κινητό, το έχεις πάντα μαζί σου.




Canva


Canva

Η πιο δημιουργική εφαρμογή, λέγεται Canva, καθώς σου επιτρέπει να ετοιμάσεις ότι θέλεις για να δημοσιεύσεις στα social media και όχι μόνο. Έχει άπειρες δυνατότητες και γραφικά, επίσης σε βοηθάει να εμπνευστείς με τα διάφορα πρότυπα που μπορείς να βρεις και να χρησιμοποιήσεις.

Θεωρώ ότι είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για σένα που σου αρέσει να δημιουργείς.




Snapseed


Snapseed

Σίγουρα σου έχει συμβεί να έχεις βγάλει μια ωραία φωτογραφία, ωστόσο ένα σημείο σου χαλάει την εικόνα και θέλεις να το αφαιρέσεις, με αυτήν την εφαρμογή μπορείς να το κάνεις.To Snapseed σε βοηθάει να κάνεις καλύτερες τις φωτογραφίες σου, επειδή μπορείς να σβήσεις στοιχεία που δεν θέλεις, να προσαρμόσεις τον φωτισμό, να διαμορφώσεις ακαταμάχητες selfie, και άλλα πολλά, που θα ξετρελαθεις.

Μια εφαρμογή για την επεξεργασία φωτογραφίας που είναι απαραίτητη σε σένα που δίνεις έμφαση στην λεπτομέρεια.




Inshot


Inshot

Η εφαρμογή Inshot θα σου επιτρέψει να επεξεργαστείς τα βίντεο σου που είναι ολιγόλεπτα και να προσθέσεις μουσική, εναλλαγές, κείμενο και πολλά άλλα. Επίσης είναι χρήσιμη στην προσαρμογή οποιουδήποτε μεγέθους μιας φωτογραφίας ή βίντεο σε διαστάσεις 1:1, ώστε να δημοσιευτεί στα social media.

Αποτελεί μια αρκετά εύκολη στην χρήση εφαρμογή για να την χρησιμοποιήσεις στην επεξεργασία των βίντεο σου για τα social media.




Story - Highlights Cover Maker


Story - Highlights Cover Maker

Το Instagram πια αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές των social media. Για αυτό όλοι προσπαθούν να έχουν ένα προφίλ αρκετά καλαίσθητο. Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα σου δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσεις τα δικά σου Highlights Cover

Επειδή έχω πραγματοποιήσει μια μικρή έρευνα πάνω σε αυτό το κομμάτι, έχω καταλήξει ότι είναι η καλύτερη καθώς έχει τα περισσότερα γραφικά που είναι δωρεάν.





Αυτά ήταν κάποια apps στο κινητό που χρησιμοποιώ αρκετά συχνά.

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου εφαρμογή στο κινητό;

4 σχόλια:

Από το Blogger.