Πως να επιτύχεις συνεργασία με μια εταιρεία

Είτε έχεις ξεκινήσει ένα blog από χόμπι είτε προσπαθείς να κερδίσεις μέσα από αυτό, υπάρχουν κάποια βασικά σημεία που πρέπει να βελτιώσεις και να εδραιωθείς στο blogging.

Πως να επιτυχείς συνεργασία με μια εταιρεία


Μπορεί ήδη να έχεις λίγη καλή τύχη και να σε έχουν πλησιάσει κάποιες εταιρείες, ωστόσο σίγουρα μπορείς να επιδιώξεις καλύτερες συνεργασίες, προωθώντας τις δικές σου ιδέες.

Επίσης θα μπορέσεις να έχεις την δυνατότητα να φιλτράρεις τις συνεργασίες, επιλέγοντας αυτές που σου ταιριάζουν. 


Τα βασικά στοιχεία που πρέπει να εστιάσεις και να βελτιώσεις είναι τα ακόλουθα. 



ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ BLOG

Ένα καλά σχεδιασμένο blog, αποπνέει επαγγελματισμό και έχει περισσότερες πιθανότητες να επιτύχει μια συνεργασία. 

Προσπάθησε να κάνεις τις αναρτήσεις πιο ευανάγνωστες και απαλλαγμένες από ορθογραφικά λάθη.

Επίσης χρησιμοποίησε ένα κομψό template που λειτουργεί εξίσου καλά σε mobile.



DOMAIN NAME

Σημαντικό ρολό για την ισχυροποίηση της θέσης σου ως blogger, παίζει η διεύθυνση του blog, για αυτό αξίζει να επενδύσεις στην κατοχύρωση του δικού σου domain name, δηλαδή της διεύθυνσης που εμφανίζεται στο ιστολόγιο σου.



ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Οι εταιρείες θα θέλουν να δουν ότι δημοσιεύεις με συνέπεια το περιεχόμενο στο blog σου, καθώς αποτελεί την καλύτερη τακτική για επισκεψιμότητα στο ιστολόγιο σου. 

Αν όμως δεν έχεις δημοσιεύσει για αρκετούς μήνες, πιθανότατα δεν θα σπαταλήσουν τον χρόνο τους να επικοινωνήσουν μαζί σου, καθώς μπορεί να υποθέσουν ότι δεν είσαι πλέον ενεργά στο blog.

Έτσι πριν προβείς σε επικοινωνία με εταιρείες με τις οποίες επιδιώκεις μια συνεργασία, βεβαιώσου ότι έχεις αρκετές πρόσφατες δημοσιεύσεις στο blog σου.



FOLLOWERS & ΑΛΛΗΛΕΠΡΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Ύπαρξη ενός σημαντικού αριθμού σε followers στα social media αποτελεί έναν παράγοντα για την επίτευξη μιας συνεργασίας με μια εταιρεία, ωστόσο τον πρωτεύοντα ρολό έχει η αλληλεπίδραση που προκύπτει μετά την δημοσίευση ενός post σε αυτά.

Οι συχνές δημοσιεύσεις έχουν θετική επιρροή και προσπάθησε να ενθαρρύνεις τους followers να διαβάσουν το blog σου και να μοιραστούν το περιεχόμενο του. 




Εφαρμόζοντας τις παραπάνω συμβουλές έχεις πολλές πιθανότητες ώστε να επιτύχεις τις συνεργασίες που επιθυμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.