7 Προτάσεις για δυνατά ιστορικά asian dramas και που θα τα δεις

Κάνε ένα διάλειμμα από την σύγχρονη εποχή και ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο των ιστορικών dramas!
 
7 Προτάσεις για δυνατά ιστορικά asian dramas και που θα τα δεις

Όταν παρακολουθείς ένα ιστορικό drama ανακαλύπτεις πολλά στοιχεία τη ιστορίας και της κουλτούρας κάθε χωράς.
 
Οι ερμηνείες κυριολεκτικά σε μεταφέρουν σε έναν άλλο κόσμο, για αυτό λατρεύω αυτό το είδος, αν και ξεκίνησα με μια προκατάληψη και δυσπιστία να τα παρακολουθώ.
 
Παρακάτω είναι κάποια από τα αυτά που έχω ξεχωρίσει και σου προτείνω να τα δεις και εσύ.




The Untamed

The Untamed

C-Drama , 2019/ 50 επεισόδια 

Οι εκπληκτικές ερμηνείες και η μουσική επένδυση σε μαγεύουν.

Αναφέρεται στην ιστορία δυο ταλαντούχων μαθητών αξιοσέβαστων φυλών, ο Wei Wu Xian και ο Lan Wang Ji, προσπαθούν να λύσουν τα μυστήρια του παρόντος και να ξετυλίξουν την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα του παρελθόντος.

Μια καθηλωτική σειρά, που σίγουρα θα την ξαναδείς πολλές φορές χωρίς να σε φοβίζουν τα πολλά επεισόδια, είναι μοναδική στο είδος της και κάθε επεισόδιο είναι συγκλονιστικό.

Να σημειώσω ότι είναι μια σειρά με τους περισσότερους fan παγκοσμίως και δεν τους έχει κερδίσει άδικα, αφού είναι συναρπαστική και εγώ την έχω λατρέψει, για αυτό την έχω δει αρκετές φορές και κάθε φορά ανακαλύπτω ένα στοιχείο για το μυστήριο της υπόθεσης που την προηγουμένη φορά δεν το είχα προσέξει. Εννοείται ότι θα ήθελα να συνεχιστεί για πολλές σεζόν.
 
Επισης οι ηθοποιοί Zhan Xiao και Yibo Wang είναι υπέροχοι!


📺 Δες την με ελληνικούς υποτίτλους στο Viki Rakuten (Δωρεάν).




Mr Queen

Mr Queen

K-Drama, 2020/ 20 επεισόδια 

Είναι μια ξεκαρδιστική, καλογραμμένη κωμωδία ανταλλαγής σώματος, που διαδραματίζεται βαθιά στην καρδιά της εποχής του Joseon.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Bong-Hwan, έναν αλαζονικό σεφ που υποφέρει από έναν τραυματισμό στο κεφάλι και τον γυρίζει πίσω στο χρόνο. Όταν ξυπνά, είναι παγιδευμένος μέσα στο σώμα της νέας Βασίλισσας, So-Yong. Με τις πολιτικές δυνάμεις να συνωμοτούν για να την εμποδίσουν ανά πάσα στιγμή, ο Bong-Hwan κάνει ό,τι μπορεί για να παίξει τον ρόλο του, ενώ αναζητά απεγνωσμένα έναν τρόπο επιστροφής στο παρόν.

Σίγουρα αποτελεί μια διασκεδαστική σειρά που θα σου χαρίσει άφθονο γέλιο!


📺 Δες την με ελληνικούς υποτίτλους στο Viki Rakuten (συνδρομή Standard).




The King's Affection

The King's Affection

K-Drama,  2021/ 20 επεισόδια 

Αποτελεί μια απόλυτα απολαυστική σειρά που διαδραματίζεται βαθιά στην περίοδο Joseon. 

Η ιστορία περιστρέφεται από την ζωή μιας γυναίκας που εγκαταλείφθηκε επειδή γεννήθηκε ως κορίτσι. Όταν πέθανε ο δίδυμος αδερφός της, άρχισε να προσποιείται ότι ήταν αυτός, ο διάδοχος, ενώ προσπαθούσε να διατηρήσει την ταυτότητα και την αγάπη της για τον άντρα που ερωτεύτηκε πρώτη φορά.

Κάθε επεισόδιο σου χαρίζει μοναδικά συναισθήματα και σε συναρπάζει!


📺 Δες την με ελληνικούς υποτίτλους στο Netflix.




Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo

K-Drama , 2016/ 20 επεισόδια 

Είναι μια κλασική ιστορία για ένα ταξίδι στο χρόνο, με μια δόση φαντασίας.

Αυτό το drama εποχής περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα του 21ου αιώνα που ξαφνικά ταξιδεύει χίλια χρόνια πίσω στην εποχή του Goryeo. Τότε ανακαλύπτει ότι βρίσκεται στο σώμα μιας άλλης γυναίκας, της ξαδέρφης της γυναίκας του 8ου πρίγκιπα. Σταδιακά, ερωτεύεται τον Wang So, τον τέταρτο πρίγκιπα που είναι γνωστό ότι είναι βίαιος.

Μια σειρά που συνδυάζει δράμα και το ρομαντισμό, με ένα γλυκόπικρο τέλος, αξίζει να την δεις και για τον μοναδικό Lee Joon-Gi!


📺 Δες την κάνοντας αναζήτηση στην Google "Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo με ελληνικούς υποτίτλους".




Princess Agents

Princess Agents

C-Drama , 2017/ 58 επεισόδια 

Αρκετά ενδιαφέρουσα υπόθεση με στιγμές δράσης και ενός διακριτικού ρομαντισμού.

Διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της Βόρειας και της Νότιας Δυναστείας, οι Δυτικοί Γουέι υποδούλωσαν μεγάλο αριθμό αμάχων. Η σκλάβα, Chu Qiao, ρίχνεται σε ένα δάσος μαζί με άλλους σκλάβους και γίνεται ο επόμενος κυνηγετικός στόχος για τους πλούσιους άρχοντες. Την σώζει ο Πρίγκιπας του Βόρειου Γουέι, Yan Xun. Στη συνέχεια, μεταφέρεται σε μια ισχυρή οικογένεια Yuwen και γίνεται μάρτυρας του αιματηρού αγώνα εξουσίας τους. Βλέποντας αυτό, ορκίζεται να πάρει τη μικρότερη αδερφή της και να ξεφύγει από την κατάσταση. Ωστόσο, τραβάει την προσοχή του Yuwen Yue όπου την εκπαιδεύει και τελικά την ερωτεύεται.

Αν και το τέλος έχει διχάσει, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι κόβεται απότομα, θεωρώ ότι το τελευταίο επεισόδιο είναι επακόλουθο της όλης ιστορίας και αποτελεί ένα μοιραίο τέλος μιας παγιδευμένης αγάπης. Φυσικά ανήκω και εγώ σε αυτούς που θα ήθελαν και 2η σεζόν.

Αν είσαι λάτρης των σαρωτικών ιστορικών dramas, δεν μπορείς να μην το δεις αυτό!


📺 Δες την με ελληνικούς υποτίτλους στο Viki Rakuten (Δωρεάν).




Word of Honor

Word of Honor

C-Drama , 2021/ 37 επεισόδια 

Είναι μια αυθεντική και συναρπαστική ιστορία εκδίκησης και λύτρωσης.

Ο Zhou Zishu, αρχηγός της ομάδας δολοφόνων που έχει ορκιστεί στην υπηρεσία του Πρίγκιπα του Jin, παραιτείται από τη θέση του μετά από μια καταστροφική αποστολή.  Μετά από χρόνια συνάντα με τον μυστηριώδη Wen Kexing με αποτέλεσμα να βρίσκονται μπλεγμένοι στη συνωμοσία και τις εσωτερικές διαμάχες του κόσμου των πολεμικών τεχνών.

Μια σειρά που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον σου!


📺 Δες την με ελληνικούς υποτίτλους στο Viki Rakuten (συνδρομή Standard).




Faith

Faith

K-Drama, 2012/ 24 επεισόδια 

Αποτελεί το τέλειο ιστορικό drama φαντασίας, αν σου αρέσουν οι απρόβλεπτες πλοκές που σε κάνουν να μαντεύεις ποιος είναι καλός και ποιος κακός μέχρι το τέλος.

Διαδραματίζεται στην εποχή Goryeo του 14ου αιώνα, όπου μια γιατρός, η Yoo Eun-soo, ταξιδεύει στον χρονο ώστε να σώσει τη θανάσιμα τραυματισμένη βασίλισσα, μετά από απαίτηση του πολεμιστή, Choi Young. Γρηγορά συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να γυρίσει σπίτι και σταδιακά την ερωτεύεται ο Choi Young.

Επίλεξε αυτή τη σειρά αν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τα παραδοσιακά ιστορικά dramas!


📺 Δες την με ελληνικούς υποτίτλους στο Viki Rakuten (Δωρεάν).





💥 Θέλω να αναφέρω καθώς πρόκειται για ιστορικά, περιέχουν πολέμους και διαμάχες, οπότε έχουν αρκετές σκηνές βίας και αιματοχυσίας.
 
 
 
 
Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου, ως τώρα, ίσως επανέλθω με νέες προτάσεις καθώς η λίστα παρακολούθησης μου συνεχώς αυξάνεται.
 


Ψήφισε το δικό σου αγαπημένο ιστορικό drama.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.